Alap szint 3. tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

Az ALAP SZINT 3. TANFOLYAMÁN egy újabb igeidővel ismerkedhetsz meg, ami eléggé vízválasztó. A magyar “agy”-nak eleve furcsa az angol logika, és nem is szabad egyenlőséget tenni a két nyelv közé, mert teljesen más a mondatszerkesztés, de még a szóhasználat is.

Ne ess kétségbe, ha ezeket az új dolgokat nem rázod ki a kisujjadból, gyakorolni kell, foglalkozni kell velük, sajnos magától nem fog aktiválódni. Kérlek, hogy a napi tanulásodba legyen mindig filmnézés (szigorúan angolul), hogy minél több befele jövő inger érjen, mert annál hamarabb fogsz megszólalni.

Ezen a szinten már két FÜLES LECKÉT is veszünk, melyeknek a célja, hogy a hallás utáni értésed, szókincsed, és beszédkészséged is fejlődjön.

Nem maradhat el a MINDENNAPI ANGOL, ahol kávét rendelünk. A mindennapi angol olyan témákat tartalmaz mindig, amelyeket akkor is tudsz hasznosítani, ha külföldre mész élni, dolgozni, turistáskodni, hiszen ezek tényleg a mindennapi élet leggyakoribb helyzeteit tárgyalják.

A TANFOLYAMI IDŐTARTAMA: Haladási sebességed nagyban függ attól, milyen alapjaid vannak, és milyen a tanulási képességed. A tanfolyam 65 önálló lépésből áll, melyek elvégzése többnyire pár percet vesz igénybe. Van olyan rész, ami gyakorlást kér tőled, ilyenkor egy-egy lépésen több időt el kell töltened, ilyen a beszédkészség fejlesztése, ezeknél lehet, fél óra is szükséges a tökéletes cél eléréséhez, de lehet több is. De ha kb egy lépést tudsz egy nap alatt elvégezni (és pár perced tuti van), akkor kb egy hónap alatt elvégzed ezt a tanfolyamot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük