Minimum szint – 5. tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

MIT TANULUNK A MINIMUM SZINT 5. TANFOLYAMÁN, MI A CÉL:
A MINIMUM SZINT 5. TANFOLYAMÁNAK fő célja, hogy a reggelizéssel kapcsolatos szokásaid el tudd mondani, és megértsd, ha valaki erről beszél neked. Persze, ezen belül fejleszti az angol mondatszerkesztésed is, sok nagyon fontos alapvető elemmel. További részletekért tekintsd meg lentebb a teljes tanfolyami programot!

A TANFOLYAMI IDŐTARTAMA: Haladási sebességed nagyban függ attól, milyen alapjaid vannak, és milyen a tanulási képességed. A tanfolyam 58 apró lépésből áll, melyek elvégzése pár percet vesz igénybe. Van olyan rész, ami gyakorlást kér tőled, ilyenkor egy-egy lépésen több időt el kell töltened. De ha kb egy lépést tudsz egy nap alatt elvégezni (és pár perced tuti van), akkor kb egy hónap alatt elvégzed ezt a tanfolyamot. Ezt szoktam a legrosszabb esetnek hívni, mert ha valaki ennyit sem tud rászánni, akkor nem javaslom programom!

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása
Lecke tartalom
0% befejezve 0/1 lépés

2 thoughts on “Minimum szint – 5. tanfolyam”

 1. GRATULÁLOK! NAGYON ÖRÜLÖK A SIKEREDNEK, CSAK ÍGY TOVÁBB!
  NOEMI
  ********
  Azt érzem egyre stabilabb a tudásom. Érzem, hogy ezzel a módszerrel menni fog. Kezd önbizalmam lenni. Köszi. Ja! Hibátlan lett

 2. BARBI!!!!!! EZ FANTASZTIKUS, NAGYON BOLDOG VAGYOK, ÉS KÖSZÖNÖM, HOGY LEÍRTAD!
  NOÉMI
  ******
  A tanfolyam segített abban, hogy mikor használjam a -How much és How many kérdéseket. Sokszor kevertem őket.
  Külön örültem a reggelizős résznek és az új szavainak, mert így sokkal választékosabban tudom kifejezni magam. Az egyszerű és folyamatos jelennél is voltak megnemértéseim, és rejtélyként tekintettem rájuk, hogy most akkor mikor melyiket használjam… nincs több rejtély velük kapcsolatban? az 5.tanfolyam elvégzésével kaptam önbizalmat és úgy érzem, hogy nincs akadálya annak, hogy megtanuljak tökéletesen angolul. Már ezzel a szinttel nagyon sok mindent képes vagyok megérteni! Várom a folytatást! Köszönöm a sok segítséget!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük