Clock 7. rész

Jöjjön a papagájos rész!
Ez az a rész, amely “beteszi a hallgatást és a beszédet”! Hasonló ahhoz, amikor az énekes skálázik, hogy jobban menjen az éneklés.
Ha folyamatosan jól végzed, akkor el kell érned fejlődést! Van egy csodás számítógéped, ami tökéletes, ez pedig az elméd! Te vagy az, aki az adatokat beviszi a gépbe! Ha nem viszed be, nincs mit kivenned belőle!

Ha ezt eddig nem alkalmaztad, akkor rossz hírem van: lassabban haladsz, és nem leszel elégedett a beszédkészségeddel. De hogyan is lehetnél, hiszen hogyan várnád el, hogy a fa kivágja önmagát, igaz? Neked kell odamenned, és megtenned!

Indítsd el a videót, hallgasd és ismételd! Ezt addig tedd, míg folyékonyan megy! Ha elsőre jól megy, kérlek, végezd el újra, bizonyosodj meg, hogy tényleg minden tökéletes. Ha nehezen megy, menj vissza a korábbi részekre, mert valamely részeket nem tökéletesen gyakoroltad be, esetleg a szavakon gondolkozol, ami lassítja ezt a pontot! Itt már nincs időd gondolkodni, fordítani!

NAGYON FONTOS! Végezd addig, míg már az írott szöveg nézése nélkül is megy, tehát teljesen hallás után tudod megismételni a mondatokat!

Hozzászólások küldése

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük