Minimum szint – 3. tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

MIT TANULUNK A MINIMUM SZINT 3. TANFOLYAMÁN, MI A CÉL:
A MINIMUM SZINT 3. TANFOLYAMÁNAK célja, hogy ha személyes adataidra rákérdeznek, akkor megértsd a kérdéseket, és folyékonyan, gondolkodás nélkül tudj ezekre a kérdésekre válaszolni. Akár turistaként van rá szükséged, akár egy üzleti partnerednek, ismerősödnek kell elmondanod ezeket az adatokat, fontos, hogy ne gondolkozz ezeken, hanem válaszod folyékony legyen. Ezen a szinten még nem cél, hogy te magad is fel tudd tenni ezeket a kérdéseket! Megtanulsz beszélni a saját lakásodról, házadról, és képes leszel kifejezni azt is, hogy Te vagy valaki más, éppen mit csinál, milyen tevékenységet folytat, mert belépünk az igék világába is.

A TANFOLYAMI IDŐTARTAMA: Haladási sebességed nagyban függ attól, milyen alapjaid vannak, és milyen a tanulási képességed. A tanfolyam 58 apró lépésből áll, melyek elvégzése pár percet vesz igénybe. Van olyan rész, ami gyakorlást kér tőled, ilyenkor egy-egy lépésen több időt el kell töltened. De ha kb egy lépést tudsz egy nap alatt elvégezni (és pár perced tuti van), akkor kb egy hónap alatt elvégzed ezt a tanfolyamot. A hozzáférésed korlátlan, így saját tempódban tudsz haladni, tehát ha neked egy hónapnál több időre van szükséged, azt is megteheted!

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása

2 thoughts on “Minimum szint – 3. tanfolyam”

 1. FANTASZTIKUS MANKA, NAGYON ÖRÜLÖK! ÉS EZ EGYRE JOBB LESZ, IRÁNY A 4. TANFOLYAM!

  JÓ HALADÁST: NOÉMI
  *******
  Komolyan mondom, sajnáltam, hogy vége lett, de megyek tovább. Imádom a sok hangos anyagot. Már bátrabban merek megszólalni!

 2. GRATULÁLOK BARBI, CSAK ÍGY TOVÁBB!

  NOEMI
  **********
  Jòl sikerült a záròteszt. Egyre több összetettebb mondatot vagyok képes megérteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük