Minimum szint – 1. tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

KIKNEK SZÓL A MINIMUM SZINT:

A Minimum szint teljesen kezdőknek szól, vagy azoknak az újrakezdőknek, akik teljesen nulláról szeretnének indulni az angol nyelv tanulásában. A MINIMUM SZINT tanfolyamok száma mutatja, milyen sorrendben kell haladnod ahhoz, hogy felkészítsen a beszédre és a hallás utáni értésre, megadja azokat az alapokat, amelyek azt okozhatják, hogy valaki még haladóbb angolosként sem tud vagy mer megszólalni, és nem képes megérteni a hallott szöveget még kezdő szinten sem anélkül, hogy magában fordítana.

A MINIMUM SZINT összes tanfolyamát érdemes elvégezni, hogy biztos, stabil alapjaid legyenek, mert BESZÉLNI ÉS ÉRTENI AKAROD AZ ANGOL NYELVET. Megtanít téged tanulni, melyek abban segítenek Neked, hogy a szavakat ne felejtsd el, aktívan használd őket, és megtanítja Neked, hogyan tanulj hatékonyan önállóan úgy, hogy a beszédkészséged és a hallás utáni értésed folyamatosan fejlődjön.
Ha még sosem tanultál angolul, akkor is elkezdheted, mert úgy állítottam össze a feladatokat, hogy azok is megértsék, akik teljesen újak az angol nyelvtanulásban.
Ha már tanultál angolul, de nem vagy elégedett a beszédkészségeddel, a hallás utáni értéseddel, és szeretnél haladó szintre eljutni, akkor is javaslom az A1 szint elvégzését, mert így képet kaphatsz arról, hogyan is működik ez az online angol tanfolyam. Láthatod a felépítését, a módszertanát, és a feladattípusokkal is megismerkedhetsz, hiszen a haladóbb szinteken is hasonló feladattípusokkal dolgozunk.

CÉLJA:
Ennek a tanfolyamnak az a célja, hogy elsajátítsd azokat az alapvető szerkezeti elemeket, amelyek nélkülözhetetlenek az angol nyelv megértésében, és hogy ezeket gondolkodás nélkül tudd használni, azaz hallás után megértsd, olvasás útján megértsd, és te magad is képes legyél akár írásban, akár szóban ezekkel a szerkezetekkel értelmes mondatokat alkotni. Tehát már az ALAP SZINT legelső tanfolyamán arra tanítalak meg, hogy HASZNÁLATBA vedd az angol nyelvet. Ahogy egyik tanulóm írta: “Beszédre késztet.”

Itt fogod megtanulni, HOGYAN kell fejlesztened a beszédkészséged, itt fogod megtanulni HOGYAN fejleszd a hallás utáni értésed, HOGYAN tanuld hatékonyan az angol szavakat, hogy azok meg is maradjanak. Ez a tanfolyam olyan egyszerű, hogy a teljesen kezdőként is meg fogod érteni, és be tudod gyakorolni az alapmódszereket.

TANFOLYAM IDEJE: Kb egy hónap, de nagyban befolyásolja az is, hogy újrakezdő vagy teljesen kezdő vagy, és hogy mennyit tudsz vele naponta haladni. Ez egy átlagos idő, azoknak, akik elfoglaltak, és család vagy munka mellett nem túl sok időt tudnak naponta haladni, kb fél órát naponta.

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása

2 thoughts on “Minimum szint – 1. tanfolyam”

 1. GRATULÁLOK A ZÁRÁSODHOZ! SZUPER VAGY, ÉS AZÉRT ÍRJUK LE, HOGY 100% LETT A ZÁRÓTESZTED! JÖHET A KÖVETKEZŐ!
  NOEMI
  ***********
  A tanfolyam helyre tette az alapokat nàlam, azòta szívesen olvasok angolul könyveket.
  Minden nap motivàlt voltam ès nagy örömmel tanultam a leckèket.
  Szuper tanfolyam!

 2. GRATULÁLOK A ZÁRÁSODHOZ, VÁRLAK SZERETETTEL A TELJES ONLINE ANGOL PROGRAMRA! IRÁNY A B2 SZINT!
  NOÉMI
  *******
  Nekem ez élmény volt. Annak ellenére hogy nem vagyok teljesen kezdő, helyre tette a hianyosságaim. Biztos folytatni fogom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük