Minimum szint – 2. tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
8900 ft
Kezdj hozzá

A MINIMUM SZINT 2. TANFOLYAMÁNAK CÉLJA:
A tanfolyam célja a legszűkebb környezetünk bemutatása, hiszen ezeket a szavakat tudod könnyen megjegyezni, napi szinten körülötted vannak. Még mindig alapmondatokat gyakorlunk, de már bővebb szókinccsel! Ezen a tanfolyamon már teljes füles leckék is lesznek, azaz olyan részek, ahol összefüggő szöveget kell megértened, értelmezned, begyakorolnod. A három füles lecke a fürdőszobáról, a konyháról és az irodáról szól. Már képes leszel orientálódni is, azaz meg fogod tudni kérdezni turistaként, hogy mi hol van, vagy ha téged kérdez meg egy járókelő, akkor már képesnek kell lenned segíteni neki, amennyiben a keresett hely a közeledben van.

A TANFOLYAMI IDŐTARTAMA: Haladási sebességed nagyban függ attól, milyen alapjaid vannak, és milyen a tanulási képességed. A tanfolyam 73 apróbb lépésből áll, így ha naponta egy pici lépést végzel el, akkor kb két hónap alatt végzel. Ez egy lassú haladás, úgy tudod felgyorsítani, ha több időt szánsz a tanulásra. Van olyan rész, ami gyakorlást kér tőled, ilyenkor egy-egy lépésen több időt el kell töltened, ezek főleg a beszédgyakorlatok, hiszen ezeket intenzíven kell gyakorolni újra és újra. De sok lépés csak pár percet vesz igénybe. Munka, család mellett általában egy hónap alatt kényelmesen végig lehet venni.

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása

2 thoughts on “Minimum szint – 2. tanfolyam”

 1. SZUPER VAGY MANKA, EZ IGEN! NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY ILYEN LELKES VAGY, HAJRÁ!

  NOEMI
  ************
  Hibátlan lett.Annyira boldog vagyok. Megyek a következő tanfolyamra! Eddig mèg egyetlen tanfolyammal sem haladtam ilyen jól!

 2. NAGYON ÜGYES VAGY, GRATULÁLOK A ZÁRÁSODHOZ!
  NOÉMI
  *********
  A hallott szövegèrtèses feladatok sokat segítettek a megèrtèsben! Szerettem tanulni minden leckèjèt ennek a szintnek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük