Csak TURISTÁKNAK

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

CÉL: Ezen a tanfolyamon semmi más nincs, csakis párbeszédek, és ezzel kapcsolatos hasznos tanácsok, szókincsfejlesztés, valamint lépésről lépésre be is gyakoroljuk a párbeszédeket, hogy tudd is használni hasonló esetekben.

KIKNEK SZÓL: Ez a tanfolyam nem kezdőknek szól, nem foglalkozunk mondatszerkesztéssel, igeidőkkel, és a szókincsnél is csakis azokat a szavakat vesszük át, amelyek kulcs szavak abban az adott témában. Tehát, feltételez egy alaptudást, alap mondatszerkesztést, alap igeidők használatát. Igyekeztem úgy összeállítani a tananyagot és a szituációkat, hogy a lehető legegyszerűbb nyelvezettel el tudj boldogulni, de a legmagabiztosabban akkor tudsz haladni ezzel a tanfolyammal, ha A1 szinten vagy minimum, de ha e fölött vagy, akkor a legjobb. Ha még nem tartasz ezen a szinten, akkor iratkozz be Teljes Angol programomra, ahol szintén megtalálhatóak ezek a tananyagok, viszont megtanulod a mondatszerkesztést, és egyéb beszéd- és hallásértés fejlesztő gyakorlatok is segítik a folyékonyságod.

Azoknak állítottam össze, akik már tanulnak vagy tanultak angolul, de csakis a turistáskodással kapcsolatos párbeszédeket szeretnék begyakorolni! Felhívnám a figyelmed, hogy ha nehézséged van a beszédkészséggel, mondatszerkesztéssel, akkor ne ezzel a tanfolyammal indíts!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük