MINDENNAPI ANGOL

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

EZ A TANFOLYAM JELENLEG ZÁRVA VAN, NEM LEHET RÁ BEIRATKOZNI, DE MINDEN HÉTEN ÚJ LECKÉT TESZEK FEL, ÉS EGY LECKE HOZZÁFÉRHETŐVÉ VÁLIK!

KÉT NAPIG INGYENES EGY LECKE. FIGYELD AZ EMAILFIÓKOD, MERT ODA KÜLDÖM KI AZ ÉRTESÍTÉST!

SZINT: A1-A2 – Mivel itt témákat fogunk tanulni és gyakorolni, és a témák nem haladják meg a kezdő szintek szókincsét és mondatszerkesztés követelményét, ezért teljesen mindegy, milyen sorrendben tanulod őket. Nyugodtan előreveheted a számodra legfontosabb témát, és ki is hagyhatod, ami nem érint, nem érdekel.

KIKNEK SZÓL: Ez a tanfolyam kezdő szintű, de ez nem azt jelenti, hogy totál kezdőként nekivághatsz. Azoknak szól, akik jelenleg is tanulnak angolul, de szeretnének többet gyakorolni, és kifejezetten a mindennapi angolban is használatos szavakat, kifejezéseket szeretnék elsajátítani.

ELŐFELTÉTEL: Igeidőkkel itt ezen a tanfolyamon nem foglalkozunk. Csak akkor vágj bele, ha képes vagy használni a Simple Present, Present Continuous, Will jövő, Going to jövő, Simple Past, Present Perfect igeidőket. Ha azt veszed észre, hogy sok az új szó, sok az ismeretlen kifejezés, egyszóval egyetlen lecke elvégzésére nem elég két nap, akkor ez a tanfolyam nem neked szól.

Azoknak állítottam össze, akik már tanulnak vagy tanultak angolul, de csakis a mindennapi élettel kapcsolatos párbeszédeket szeretnék begyakorolni! Felhívnám a figyelmed, hogy ha nehézséged van a beszédkészséggel, mondatszerkesztéssel, akkor ne ezzel a tanfolyammal indíts!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük