Küszöb szint 3. tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

A KÜSZÖBSZINT 3. tanfolyamán három füles lecke is lesz, sok-sok új szóval, tehát a hangsúly a szókincsed aktivizálásán van.

Mivel főleg beszédkészségfejlesztésre helyezem a hangsúlyt, két olyan módszert fogok neked bemutatni itt, amellyel önállóan is tudsz beszédet gyakorolni, akkor is, ha nincs kihez beszélned. Csodamódszer mindkettő! Csakis akkor működnek, ha eddig a beszédkészségfejlesztő gyakorlatokat megcsináltad, az AKTIVIZÁLJ feladatokat beküldted, hiszen fontos, hogy a passzív szókincsed meglegyen, ezt fogjuk aktivizálni.

A KÜSZÖBSZINT, azaz a B1 szint pont arról szól, hogy elvégzésével átkerülj egy sokkal magasabb szintre. Ezen a szinten a sok Füles leckével stabilizáljuk a nyelv használatát, hogy egyre magabiztosabban értsd az angol nyelvet, legyen szó hallás utáni értésről, vagy olvasás utáni értésről.

Ehhez a szókincsed kell aktivizálni, illetve újabb szavakat rögzíteni.

A beszédkészség fejlesztése nem csak önálló tanulásnál nehéz, hiszen ezzel kellene napi szinten eltöltened legalább fél órát. Ezt igen kevesen tudják megtenni. Két Speciális Beszédkészségfejlesztő Módszert is megtanulsz ezen a tanfolyamon, de sajnos ezt lehetetlen ellenőrizni automata rendszerekkel. Pont azért, mert a Te idődtől függ. Ha nem tudod napi szinten beiktatni, sajnos semmit sem ér. De én azért megosztom Veled, segítek neked begyakorolni, ha szeretnéd, és a többi Rajtad áll!

Itt láthatod a Küszöb szint 3. tanfolyamának részletes tanmenetét!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük