Minimum szint – 6. tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

MIT TANULUNK A MINIMUM SZINT 6. TANFOLYAMÁN, MI A CÉL:
A MINIMUM SZINT 6. TANFOLYAMÁNAK fő célja, hogy a bevásárlás témáját megtanítsa neked. Képes legyél megérteni és kifejezni kéréseket, képességeket, és képes legyél boltokban kérni dolgokat. Persze, ezen belül fejleszti az angol mondatszerkesztésed is, sok nagyon fontos alapvető elemmel. További részletekért tekintsd meg lentebb a teljes tanfolyami programot!

A TANFOLYAMI IDŐTARTAMA: Haladási sebességed nagyban függ attól, milyen alapjaid vannak, és milyen a tanulási képességed. A tanfolyam 65 apró lépésből áll, melyek elvégzése pár percet vesz igénybe. Van olyan rész, ami gyakorlást kér tőled, ilyenkor egy-egy lépésen több időt el kell töltened. De ha kb két lépést tudsz egy nap alatt elvégezni (és pár perced tuti van), akkor kb egy hónap alatt elvégzed ezt a tanfolyamot. Ezt szoktam a legrosszabb esetnek hívni, mert ha valaki ennyit sem tud rászánni, akkor nem javaslom programom!

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása
Lecke tartalom
0% befejezve 0/1 lépés

1 thought on “Minimum szint – 6. tanfolyam”

  1. KÖSZÖNÖM BARBI, EZ CSODÁLATOS!
    A magabiztosság az egyik legfontosabb! És tényleg egyre jobb fogalmazásokat írsz! Gratulálok a zárásodhoz!
    Noémi
    *********
    Sok olyan kifejezèst tanultam amiket koràbban senki se tanította meg az iskolàban. Mikor kikerültem angliàba mindig fèltem rendelni kàvèt, mert nem tudtam hogy kell helyesen mondani. Ez a tanfolyam segített abban hogy magabiztosan tudjak vàsàrolni angol nyelvterületen. Öröm tanulni az angolt, ha elrontom nem leèrtèkelèst kapok itt hanem biztatàst. Eleinte a fogalmazàsok íràsa nehezen ment, de egyre jobban megy màr, ès ennek nagyon örülök. Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük