Minimum szint – 7. tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

MIT TANULUNK A MINIMUM SZINT 7. TANFOLYAMÁN, MI A CÉL:
A MINIMUM SZINT 7. TANFOLYAMÁNAK fő célja egyetlen (az egyik leggyakoribb) igeidő, a Past Simple (egyszerű múlt) alapos rögzítése. Képesnek kell lenned – viszonylag zökkenőmentesen – múlt idejű mondatokat alkotnod. Ennek a tanfolyamnak még nem célja, hogy mesélni is tudj múlt időben, azt már a következő tanfolyam gyakoroltatja be!

A TANFOLYAMI IDŐTARTAMA: Haladási sebességed nagyban függ attól, milyen alapjaid vannak, és milyen a tanulási képességed. A tanfolyam 55 apró lépésből áll, melyek elvégzése pár percet vesz igénybe. Van olyan rész, ami gyakorlást kér tőled, ilyenkor egy-egy lépésen több időt el kell töltened. De ha kb egy lépést tudsz egy nap alatt elvégezni (és pár perced tuti van), akkor kb egy hónap alatt elvégzed ezt a tanfolyamot. Ezt szoktam a legrosszabb esetnek hívni, mert ha valaki ennyit sem tud rászánni, akkor nem javaslom programom!

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása
Lecke tartalom
0% befejezve 0/1 lépés

1 thought on “Minimum szint – 7. tanfolyam”

 1. SZÍVBŐL GRATULÁLOK A ZÁRÁSODHOZ!
  Fantasztikusan ügyes vagy, és tényleg, én is látom a fejlődésed a fogalmazásaidból!!!! Csak így tovább, jöhet a Minimum szint utolsó tanfolyama!!
  Noémi
  *********
  A 7-es tanfolyamon sikerült megtanulnom és begyakorolnom az egyszerü múltat. Régen sokat hibáztam szòban(is) amikor múlt időt használtam, de itt stabilizálòdott ez.
  A VIP fogalmazás írásokat nagyon szeretem, mert ott saját magam kell hogy alkossak mondatokat. Úgy érzem fejlődök folyamatosan, és egyre kreatívabb vagyok fogalmazás írásnál. És különösképpen szeretem azt, hogy megkapom gyorsan a kijavított fogalmazásom és ha hibáztam akkor tudom hogy melyik anyagot tanuljam esetleg újra. Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük