Minimum szint – 8. tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

MIT TANULUNK A MINIMUM SZINT 8. TANFOLYAMÁN, MI A CÉL:
A MINIMUM SZINT 8. TANFOLYAMÁNAK fő célja önmagad, a család vagy más emberek külsejének leírása, bemutatása. Ez a fő témánk vonulata, de ahhoz, hogy ezt megtett, szükséged van sok-sok alapkifejezésre, öltözködésről, színekről fogsz tudni beszélni, de új nyelvi elemekkel is bővíted ismereteid, hogy egyre több és több mindent megérts.

A TANFOLYAMI IDŐTARTAMA: Haladási sebességed nagyban függ attól, milyen alapjaid vannak, és milyen a tanulási képességed. A tanfolyam közel 70 apró lépésből áll, melyek elvégzése pár percet vesz igénybe. Van olyan rész, ami gyakorlást kér tőled, ilyenkor egy-egy lépésen több időt el kell töltened. De ha kb egy lépést tudsz egy nap alatt elvégezni (és pár perced tuti van), akkor kb egy hónap alatt elvégzed ezt a tanfolyamot. Ezt szoktam a legrosszabb esetnek hívni, mert ha valaki ennyit sem tud rászánni, akkor nem javaslom programom!

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása
Lecke tartalom
0% befejezve 0/2 lépés

1 thought on “Minimum szint – 8. tanfolyam”

  1. GRATULÁLOK BARBI! Nagyon szép eredményt értél el, és látom, ténylegesen elérted azt a célt, amit én is megjelöltem, hogy ezzel a 8 tanfolyammal bizony el lehet érni. Nálad vannak az Alapok, erre lehet szépen építkezni! De ne feledd, csak akkor marad meg, ha folyamatosan gyakorolsz, azaz használod a nyelvet: olvass, beszélj, haladj tovább!

    NOEMI
    *********
    Amikor kikerültem külföldre nagyon gyorsan kellett angol tudást szereznem. Évekig Nagyon küzdöttem a kommunikáciòval. Elfogadtam és belenyugodtam abba, hogy biztos nem olyan jò a nyelvérzékem, mint másnak. Majd egy nap megismerkedtem ezzel a tanfolyam csomaggal, és Kommunikáltam Noémi felé, hogy nehezen megy a beszéd, pedig angolok vesznek körül. Kérdezgetett, hogy mit tanultam eddig, mi az az anyagrész ahol bizonytalan vagyok stb, és utána a segítségével ránéztem arra, hogy nekem soha se volt stabil az angol ALAP tudásom. Pont ezekre volt szükségem hiszen már egy magasabb grádiensen kezdtem el tanulni az angolt és az alap alapok kimaradtak majdnem teljesen az életemből. Igy hogy most befejeztem a 8-as tanfolyamot most érzem azt, hogy végre stabil a tudásom és lelkes vagyok az angollal kapcsolatban. Már nem értékelem le magam, hogy “béna vagyok”, mert tudom, hogy képes vagyok megtanulni jòl ezt a nyelvet is.
    Nagyon köszönöm a segítségeket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük