Tudod használni is?

Most derül ki igazán!

Extra gyakorlat csak VIP-hozzáféréssel

Most jön az a rész, amikor képesnek kell saját magadnak önállóan hasznosítani az eddig tanultakat! Sok-sok mindent beletettünk már az elmédbe, itt az ideje, hogy kivegyél belőle valamit!

A VIP-hozzáférést azoknak hoztam létre, akik önállóan, mégis tanári segítséggel szeretnének haladni. Ha nincs VIP-hozzáférésed, érdemes váltani!

  1. Írj nekem az előző feladathoz hasonló mondatokat saját magaddal, vagy ismerősöddel, családtagoddal kapcsolatosan. Legalább legyen 10 példa. Például: I go to play tennis on Monday. It’s Tuesday. I am not playing tennis, I am working. De lehet tagadás is: I don’t go to play tennis on Tuesday. It’s Monday. I am playing tennis. Nem az a célom, hogy a hibáid megtaláljam, hanem tudom, milyen sokaknak van azon figyelme, ne hibásan rögzüljön valami. Ez a célom. Mondataid emailcímemre küldd el a VIP jelszavaddal együtt, és kérlek mindig írd le, melyik szint melyik tanfolyam, melyik feladat, hogy tudjam, mit javítok.
  2. Semmi gond, ha nem valós, hanem kitalált példákat írj! Vedd elő az eddig tanuld igéket, nézd meg bátran szótárban, ha kell, legyél kreatív, aktiváld a tanultakat! Írhatsz tíznél többet is!
  3. Ha visszakaptad a javítást, akkor ülj le, és próbáld meg szóban, hangosan elmondani példáid, vagy hasonlókat! Kiírhatod magadnak egy papírra az igéket, és fejből, hangosan alkosd meg mondataid. Ha akarod, rögzítheted is, és elküldheted nekem, szívesen meghallgatom!

Réka tanulóm ezt írta:

“Számomra hihetetlen sokat jelentenek ezek a feladatok, visszajelzések. Igazán hálás vagyok, valóban érzem, hogy nem vagyok egyedül még akkor sem, ha egyedül tanulok. Olyan lelkesítőek ezek a visszajelzések, hogy el nem tudom mondani. Már álmomban is angolul próbálok beszélni/gagyogni, annyira az életem szerves része lett az angol tanulás. Soha nem tapasztaltam ilyet, pedig elég sokat tanultam életem során. Ez valóban az amit szívesen csinálok. Nagyon köszönöm a javítást. Azt hiszem innentől kezdve meg fogok merni szólalni, és nem fogok úgy ülni mint egy kis “kuka” ahogy eddig. Többször át fogom még nézni és természetesen hangosan is fogom gyakorolni, hogy jobban megmaradjon. Úgy érzem ez egy nagy áttörés volt nekem, komolyan olyan boldog vagyok.”

Hozzászólások küldése

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük