ALAP SZINT A2

Az A1 szinten (Minimum szint) megszerezted azt a képességet, hogy stabil lábakon állsz. Következhet az A2 szint, ahol stabilizálod az alapokat, sokkal alaposabban begyakorlod a mindennapi angol nyelv témáit. Ez már egy kellemes szint, itt már nagyobb biztonságban vagy, stabilabb a tudásod. Eddig a szintig kell eljutnod, ha nem nyelvvizsga a célod, és nem az angoltól függ a túlélésed, de jó lenne érteni az angolt, ha külföldre mész, vagy belebotlasz egy külföldibe. A szint összesen 11 tanfolyamból áll.

Hallás utáni értés: Megérted a személyedhez közvetlenül kapcsolódó, gyakran használt szavakat és kifejezéseket (pl. személyes adataid, családod, vásárlások, szűk környezet, tanulás, munka). Megérted az egyszerű és világos hirdetések és üzenetek lényegét.

Olvasott szöveg értése: El tudsz olvasni rövid, nagyon egyszerű szövegeket. Megtalálod a várható, konkrét információt a mindennapi, egyszerű szövegekben (pl. rövid hirdetés, prospektus, menü, menetrend), és megérted a rövid, egyszerű magánleveleket.

Beszédkészség: Az egyszerű, rutinszerű helyzetekben egyszerű és közvetlen módon cserélsz információt mindennapi tevékenységekről vagy témákról. A nagyon rövid információcserére még akkor is képes leszel, ha egyébként nem értesz meg eleget ahhoz, hogy a társalgásban folyamatosan részt vegyél. Egyszerű eszközökkel és mondatokkal tudsz beszélni a családodról és más személyekről, életkörülményeidről, tanulmányaidról, jelenlegi vagy előző szakmai tevékenységedről.

Előfeltétel: Minimum szint tanfolyamai és a szint teljes lezárása javasolt. Az A2 szintnél is becsatlakozhatsz a programba, de én mindenkinek azt javaslom, hogy kezdje a Minimum szint tanfolyamaival, mert azt tapasztaltam, hogy aki fejest ugrik az A2 szintbe, előbb-utóbb elakad, pontosan az instabil alapok miatt, amit az A1 szint ad meg. De mivel ez egy önállóan tanulható program, így te döntöd el, hol kezdd el. 

Hogyan tudsz jelentkezni a programra: A Noémiangol Akadémiai program első szintjének első tanfolyama ingyenes. A teljes program öt napig díjmentesen elérhető, nem kérünk be az emailcímen kívül semmilyen adatot, bármikor leiratkozhatsz, próbáld ki, neked tetszik-e, tudsz-e vele haladni. Ehhez a lenti piros gombra kell kattintanod, és eljutsz az ingyenes jelentkezéshez. Ha már kipróbáltad, és szeretnéd elkezdeni, folytatni, akkor az ÁRAK menüpontban tudsz feliratkozni a neked tetsző opcióval.

A2-1. TANFOLYAM
A2-2. TANFOLYAM
A2-3. TANFOLYAM
A2-4. TANFOLYAM
A2-5. TANFOLYAM
A2-6. TANFOLYAM
A2-7. TANFOLYAM
A2-8. TANFOLYAM
A2-9. TANFOLYAM
A2-10. TANFOLYAM
A2-11. TANFOLYAM