Iratkozz be a Könnyű angol tanulási programra!

Noémiangol tanulási program

ÍGY KEZDJ NEKI

Még mielőtt a teljes angol programra jelentkeznél, érdemes a DÍJMENTES PRÓBAHOZZÁFÉRÉST kérned. Habár bármikor ki tudsz iratkozni a tanfolyami programról, szeretném, ha nem zsákbamacskát vennél, hanem kipróbálnád, mennyire válik be neked az én módszerem, hiszen ez egy önállóan tanulható program. Az én célom is az, hogy megtanulj angolul és elérj egy stabil haladó szintet.

Angol Online programom nem egyetlen tanfolyam, hanem négy szintből és több mint 35 tanfolyamból álló teljes haladási program, melyet önálló angol tanulásra terveztem. Nem számít, hol tartasz az angol tanulmányaidban, hiszen ha neked a hallás utáni értés és a beszéd a fő problémád, akkor egy jól kitaposott úton kell haladnod, hiányosságaid kiszűrni, kikalapálni, magabiztosságot és önbizalmat elérni, és haladni a kitűzött célod felé. 

Lejjebb gördítve látod a tanfolyam négy szintjét, az egyes szintekre kattintva olvashatsz részleteket. Jelenleg a Minimum szint (A1) és az Alap szint (A2) tanfolyamai elérhetőek, de folyamatosan töltjük fel a haladóbb szinteket is.

Amint beiratkoztál, a rendszer automatikusan aktiválja tanulói fiókod. Ha a díjmentes próbaidőszakra regisztrálsz, akkor 5 napig tudod ingyenesen használni. Semmilyen adatot nem kérünk be, nem vonunk le tőled semmit automatikusan, neked kell jelentkezned a fizetős hozzáférésre, az aktuális árakat az ÁRAK menüpontban tudod megtekinteni.