Iratkozz be a Könnyű angol tanulási programra!

Teljes Angol Online Programom több mint
35 tanfolyamból áll jelenleg.

Teljesen kezdő szinttől indulunk egészen haladó szintig B2+.

Önálló tanulás bárhol, bármilyen eszközről!

Noémiangol tanulási program

ÍGY KEZDJ NEKI

Még mielőtt a teljes angol programra jelentkeznél, érdemes a DÍJMENTES PRÓBAHOZZÁFÉRÉST kérned. Habár bármikor ki tudsz iratkozni a tanfolyami programról, szeretném, ha nem zsákbamacskát vennél, hanem kipróbálnád, mennyire válik be neked az én módszerem, hiszen ez egy önállóan tanulható program. Az én célom is az, hogy megtanulj angolul és elérj egy stabil haladó szintet.

Angol Online programom nem egyetlen tanfolyam, hanem négy szintből és több mint 35 tanfolyamból álló teljes haladási program, melyet önálló angol tanulásra terveztem. Nem számít, hol tartasz az angol tanulmányaidban, hiszen ha neked a hallás utáni értés és a beszéd a fő problémád, akkor egy jól kitaposott úton kell haladnod, hiányosságaid kiszűrni, kikalapálni, magabiztosságot és önbizalmat elérni, és haladni a kitűzött célod felé. 

Lejjebb gördítve látod a tanfolyam négy szintjét, az egyes szintekre kattintva olvashatsz részleteket, és folyamatosan töltöm fel neked a részletes tanulási tervet is! Hamarosan nyitnak a kapuk, de addig is elmondom neked, mi történik, ha beregisztrálsz a teljes programra.

Amint beiratkoztál, a rendszer automatikusan aktiválja tanulói fiókod. Ha a díjmentes tananyagra regisztrálsz, akkor a Minimum szint első tanfolyamának lépései már nyitva állnak részedre, kezdheted a tanulást.

Ha a teljes programra iratkozol fel, akkor a Minimum szint összes, nyolc tanfolyama aktív lesz részedre, és korlátlanul használhatod, a saját tempódban, akár egy egész tanfolyamot elvégezhetsz egy nap. Ezután minden hónapban automatikusan aktiválódik számodra egy új tanfolyam, egy hónap múlva pl. az Alapszint (A2) első tanfolyama, tehát már kilenc tanfolyamod lesz aktív, és így tovább. Ez nem jelenti azt, hogy egy tanfolyamot kötelező megtanulnod minden hónapban. Saját tempódban haladj, kényelmesen, sok sikerrel! Bármikor ismételhetsz, saját tempóban haladhatsz, hiszen ezek számodra korlátlanul tanulhatóak. A rendszer megjegyzi, hol tartasz, így nem kell keresgélned, ha esetleg két tanulási idő között több nap vagy hét telt el. Ha további kérdésed van, a Kapcsolat menüpontban tudsz írni, vagy a GYIK menüpontban el tudod olvasni a Gyakran Ismételt Kérdésekre a válaszaim. Írj, adj telefonszámot, visszahívlak, ha meg akarsz győződni, hogy tényleg egy valódi nyelvtanár vagyok!