KÜSZÖB SZINT B1

A B1 SZINT TANFOLYAM ÖSSZESEN 12 TANFOLYAMBÓL ÁLL, FOLYAMATOSAN KERÜLNEK FELTÖLTÉSRE. Amint feltöltöttünk egyet, máris látod a képét, rá tudsz kattintani, és megtekinteni a tanfolyami anyagot.

Nem véletlenül küszöb a neve, tényleg itt átlépsz egy olyan ponton, amit már nagyon nehéz elfelejteni. Úgy gondolom, hogy aki ezt a szintet elvégzi, az nem lesz “újrakezdő” többet, hiszen azt is megérti, hogy napi szinten foglalkoznia kell vele.

Hallás utáni értés: Megérted a világos, mindennapi beszéd lényegét, ha olyan témákról esik szó, mint a munka, a tanulás, a szabadidő, stb. Ki tudod szűrni a lényeget azokból a rádió- és tévéadásokból, amelyek aktuális eseményekről, szakmai vagy érdeklődési körödnek megfelelő témákról szólnak, ha eléggé lassan és tagoltan beszélnek.

Olvasott szöveg értése: Megérted a főként köznyelven, vagy a munkádhoz közvetlenül kapcsolódó szaknyelven megírt szövegeket. Magánlevélben megérted az események, érzelmek vagy kívánságok leírását.

Beszédkészség: Elboldogulsz a legtöbb olyan nyelvi helyzetben, amely utazás során adódik. Felkészülés nélkül részt tudsz venni az ismert, az érdeklődési körödnek megfelelő, vagy a mindennapi témákról (pl. család, szabadidő, tanulás, munka, utazás, aktuális események) folyó társalgásban. Világosan és kellő részletességgel fejezed ki magad számos, érdeklődési körödbe tartozó témában. Ki tudod fejteni a véleményedet valamely aktuális témáról úgy, hogy részletezed a különböző lehetőségek előnyeit és hátrányait.

Előfeltétel: Minimum szint és az Alap szint tanfolyamai. 

Hogyan tudsz jelentkezni a programra: A Noémiangol Akadémiai program első szintjének első tanfolyama ingyenes. A teljes program öt napig díjmentesen elérhető, nem kérünk be az emailcímen kívül semmilyen adatot, bármikor leiratkozhatsz, próbáld ki, neked tetszik-e, tudsz-e vele haladni. Ehhez a lenti piros gombra kell kattintanod, és eljutsz az ingyenes jelentkezéshez. Ha már kipróbáltad, és szeretnéd elkezdeni, folytatni, akkor az ÁRAK menüpontban tudsz feliratkozni a neked tetsző opcióval.

B1-1. TANFOLYAM
B1-2. TANFOLYAM