KÜSZÖB SZINT B1

Nem véletlenül küszöb a neve, tényleg itt átlépsz egy olyan ponton, amit már nagyon nehéz elfelejteni. Úgy gondolom, hogy aki ezt a szintet elvégzi, az nem lesz “újrakezdő” többet.

Hallás utáni értés: Megérted a világos, mindennapi beszéd lényegét, ha olyan témákról esik szó, mint a munka, a tanulás, a szabadidő, stb. Ki tudod szűrni a lényeget azokból a rádió- és tévéadásokból, amelyek aktuális eseményekről, szakmai vagy érdeklődési körödnek megfelelő témákról szólnak, ha eléggé lassan és tagoltan beszélnek.

Olvasott szöveg értése: Megérted a főként köznyelven, vagy a munkádhoz közvetlenül kapcsolódó szaknyelven megírt szövegeket. Magánlevélben megérted az események, érzelmek vagy kívánságok leírását.

Beszédkészség: Elboldogulsz a legtöbb olyan nyelvi helyzetben, amely utazás során adódik. Felkészülés nélkül részt tudsz venni az ismert, az érdeklődési körödnek megfelelő, vagy a mindennapi témákról (pl. család, szabadidő, tanulás, munka, utazás, aktuális események) folyó társalgásban. Világosan és kellő részletességgel fejezed ki magad számos, érdeklődési körödbe tartozó témában. Ki tudod fejteni a véleményedet valamely aktuális témáról úgy, hogy részletezed a különböző lehetőségek előnyeit és hátrányait.

Előfeltétel: Minimum szint és az Alap szint tanfolyamai. 

Hogyan tudsz jelentkezni a programra: Jelenleg díjmentes próbára tudsz regisztrálni, és máris kezdheted a tanulást, ez semmilyen fizetési kötelezettséggel nem jár. Az A1 szint első tanfolyama lesz aktív számodra, és ki tudod próbálni a rendszert. A próbaidőszak alatt és után is tudsz majd jelentkezni a teljes programra, a nyitásról és a teljes hozzáférésről részleteket emailben fogsz kapni, illetve itt az oldalon is hamarosan.