MINIMUM SZINT

A Minimum szint 8 különálló tanfolyamból áll, közel 500 lépésen keresztül vezet át téged a következő szintre.

Ez az a szint, ami stabil alapokat ad neked, ahol már önbizalmat kaphatsz, és érezheted azt, hogy igenis képes vagy megtanulni angolul.

Hallás utáni értés: Megérted a személyedre, a családodra, a közvetlen környezetedre vonatkozó, gyakran használt, egyszerű szavakat és szókapcsolatokat, ha lassan és tagoltan beszélnek hozzád.
Olvasott szöveg értése: Megérted a nagyon egyszerű mondatokat, például hirdetésekben, plakátokon vagy katalógusokban az ismert nevek vagy szavak segítségével.

Beszédkészség: Képes leszel az egyszerű kapcsolatteremtésre, ha a másik személy kész mondanivalóját kissé lassabban vagy más kifejezésekkel megismételni illetve segíti a mondanivalód megformálását. Fel tudsz tenni és meg tudsz válaszolni olyan kérdéseket, amelyek a mindennapi szükségletek konkrét kifejezésére szolgálnak. Egyszerű kifejezésekkel és mondatokkal be tudod mutatni a lakóhelyedet és az ismerőseidet. Speciális beszédkészség fejlesztő feladatok vannak a szint tanfolyamain, de ez csakis akkor működik, ha úgy végzed el, ahogy tanácsolom, itt bizony meg kell szólalnod!

Hogyan tudsz jelentkezni erre a programra: Ez egy teljes – önállóan tanulható – tanfolyami program, ami több szintből és tanfolyamból áll, és az alábbi piros gombra kattintva tudsz jelentkezni az ingyenes tartalomra. A Minimum szint első tanfolyama örökös hozzáféréssel a tiéd, az összes többi tanfolyamhoz (beleértve a haladó tanfolyamokat is) pedig öt napos hozzáférésed lesz.