MINIMUM SZINT

A Minimum szint 8 különálló tanfolyamból áll, közel 500 lépésen keresztül vezet át téged a következő szintre.

Ez az a szint, ami stabil alapokat ad neked, ahol már önbizalmat kaphatsz, és érezheted azt, hogy igenis képes vagy megtanulni angolul.

Hallás utáni értés: Megérted a személyedre, a családodra, a közvetlen környezetedre vonatkozó, gyakran használt, egyszerű szavakat és szókapcsolatokat, ha lassan és tagoltan beszélnek hozzád.
Olvasott szöveg értése: Megérted a nagyon egyszerű mondatokat, például hirdetésekben, plakátokon vagy katalógusokban az ismert nevek vagy szavak segítségével.

Beszédkészség: Képes leszel az egyszerű kapcsolatteremtésre, ha a másik személy kész mondanivalóját kissé lassabban vagy más kifejezésekkel megismételni illetve segíti a mondanivalód megformálását. Fel tudsz tenni és meg tudsz válaszolni olyan kérdéseket, amelyek a mindennapi szükségletek konkrét kifejezésére szolgálnak. Egyszerű kifejezésekkel és mondatokkal be tudod mutatni a lakóhelyedet és az ismerőseidet. Speciális beszédkészség fejlesztő feladatok vannak a szint tanfolyamain, de ez csakis akkor működik, ha úgy végzed el, ahogy tanácsolom, itt bizony meg kell szólalnod!

Hogyan tudsz jelentkezni a programra: Ez egy teljes – önállóan tanulható – tanfolyami program, ami több szintből és tanfolyamból áll, és az alábbi piros gombra kattintva tudsz jelentkezni. Érdemes először az ingyenes próbaidőszakra feliratkoznod, így az A1 és A2 szint tanfolyamaiba máris belekukkanthatsz, el is kezdheted, öt napon keresztül ingyenes tanulhatsz, és ha tetszik, akkor válaszd a neked tetsző csomagot.