GYAKORI KÉRDÉSEK

A klubtagság havi előfizetéses rendszerrel működik, és akármikor lemondhatod. Ha kíváncsi vagy, regisztrálj, és kezdd  el bátran, semmi vesztenivalód nincs.

Legyél a tanulói közösség része

IRATKOZZ FEL

SZAVAK NÉLKÜL NINCS ANGOL BESZÉD, NINCS ANGOL ÉRTÉS

Csak a szavak gátolnak abban, hogy elkezdj folyékonyan beszélni és érteni angolul. Megkapod az angol szótanulási módszert, és magát az egész rendszert, amely folyamatosan gyakoroltatja veled a szavakat, miközben haladsz előre, és a pár szavas szókincsből elérsz a 3000-5000 szavas szókincshez. Azt is megtanítom, hogyan aktivizáld az angol szókincsed, tanfolyamaim segítségével a módszer életre kel.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Ha a kérdésedre itt nem kaptál választ, akkor tedd fel nekem emailben a noemi@onlineangol.com címre vagy a KAPCSOLAT menüpont alatti üzenődobozba is beírhatod kérdésed.

Érdemes az ITT KEZDD menüponttal indítanod, ott részletesen elmondom neked, hogyan indulj el. Különböző céljaink vannak, például ha te turistáskodásra szeretnéd használni, akkor elmondom, melyik szint tudásanyagát kell elsajátítanod.

 

A lehető legegyszerűbben működik. A TANFOLYAMOK menüpontra kattintva láthatod a szinteket, különböző színek jelölik, és ha rákattintasz a szintekre, akkor máris láthatod a szinteken belüli tanfolyamokat. Ha egy-egy tanfolyamra rákattintasz, máris láthatod, milyen készségeket érhetsz el, és magát a tartalmi egység részleteit is áttanulmányozhatod.

Igyekeztem egy nagyon egyszerű, LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE módszert megalkotni, így a tananyagot nem ömlesztve kapod, hanem mintha egy lépcsőn lépdelnél felfele a felhőkarcoló tetejére. Ez program 4 szintből áll, mindegyik szinten közel 10 vagy több tanfolyam, több mint 1000 videóval, több ezer hanganyaggal, teszttel, beszédkészség fejlesztő feladattal. Minimum szinttől (A1) egészen Haladó szintig (B2) tudsz eljutni, annyi tanfolyamot tanulsz meg, amennyi a kívánt célodhoz szükséges.

A program működése nagyon egyszerű, hiszen a rendszer megjegyzi, hol tartasz, így bármikor is csatlakozol be a tanulásba, tudni fogod, hol tartasz, de akár ismételhetsz is, hiszen a korábban tanultakhoz is hozzá fogsz tudni férni.

Ezt a programot azoknak készítettem, akik nehezen jegyzik meg a szavakat, nehezen tudják előhívni a szavakat, nem képesek mondatot alkotni, helyes mondatot alkotni, és a beszédértés nehezen megy. Ez annyit jelent, hogy kevés aktív szókinccsel (vagy semmivel) nem rendelkeznek. Megértem, hogy ha valaki sokszoros újrakezdő, és már elege van abból, hogy az elejénél induljon, de programom a HATÉKONY ANGOL SZÓTANULÁS módszertanára épül, és ha nem veszed végig a lépéseket, akkor sajnos nem garantálom azt az eredményt, amit vársz.

A TANFOLYAMOK menüpontra kattintva láthatod az összes szintet. Mindent elmagyarázok, megtanítalak a módszerekre, neked csak haladnod kell az úton, aminek az építőköveit összeraktam. Azoknak kínálok megoldást, akik használni is akarják az angolt. Programom lépéseit úgy állítottam össze, hogy szép fokozatosan nyíljék ki számodra az értés ajtaja, és beszédre “késztető” gyakorlatokkal önállóan is tudsz fejlődni addig, amíg elég bátorságot nem szedsz össze, hogy igazi tanulótársad, beszélgetőpartnered legyen. Lehet, hogy a nyelvtani alapjaid megvannak, és már nagy passzív szókincsed is van, de ezt meg kell tanulnod aktivizálni, márpedig jobb, ha ezt nem a mély vízbe ugorva teszed. Teljesen máshogy kell tanulnod és gyakorolnod a szavakat ahhoz, hogy érts és beszélj angolul. Erre tanítalak meg, és ehhez teljes tanfolyami programomra szükséged van.

A legkisebb zavar esetén jelentkezz! Ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy valamit nem értesz, akkor ne mérgelődj, ne hagyd abba a tanulást, kérj tőlem azonnal segítséget. Első lépésként kérdezz magán a felületen annál az egységnél, amit nem értesz, akár egy feladat részeinél is megteheted. Igyekszem 24 órán belül minden üzenetet megválaszolni. Ha ez sem oldja meg a gondod, vagy nagyon elakadnál, akkor írj üzenetet, és kibogozunk, felhívlak, és ha a Mentor program részese van, akkor konzultálhatunk is.

EASYANGOL klub azoknak szól, akik nem képesek megszólalni, beszélni, érteni angolul, és nem tudják aktivizálni a már megtanult szavakat. Ha te haladó vagy, és gyakorlásra vágysz, akkor is szívesen látlak, ha esetleg csak agytorna a célod, gyere bátran, és haladj kedved szerint.

A nyelvtanulás olyan, mint eljutni A pontból B pontba egy autóval. Lehet egy átlagot mondani, de függ a sofőrtől és az autótól is, és számtalan akadály jöhet közbe. Stabil szintnek a B1-B2 szintet mondanám, hiszen itt aktivizálódik a szókincsed igazán. B1 szintre kb 400-800 óra tanulással el lehet jutni. Függ attól, mennyit tanulsz naponta, függ, milyen tananyaggal, függ a módszertől, hiszen a szókincsed aktivizálnod kell. További 400-600 óra a B2 szint, függ az aktív szókincstől.

Mindenféleképpen napi tanulással tudod megtenni, minimum egy óra vagy annál több, ezzel tudod gyorsítani a haladásod.