GYAKORI KÉRDÉSEK

A tanfolyami programba ingyenes regisztrációval is betekintést nyerhetsz, 5 teljes napig próbálhatod ki. Semmilyen kötelezettséggel nem jár, nem kérünk be számlaszámot, személyes adatokat.

Legyél a tanulói közösség része

IRATKOZZ FEL

A TELJES ONLINE ANGOL TANULÁSI PROGRAM négy szintből áll: A1 – A2 – B1 – B2

Jelenleg A2 szintig tudsz tanulni, de fokozatosan töltjük fel a tanfolyamokat egészen B2 szintig. Mindegyik szint több tanfolyamot tartalmaz, melyeken önállóan, saját tempóban tudsz haladni.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Ha a kérdésedre itt nem kaptál választ, akkor tedd fel nekem emailben a noemi@onlineangol.com címre vagy a KAPCSOLAT menüpont alatti üzenődobozba is beírhatod kérdésed.

Igen, ki lehet próbálni, sőt mindenkinél azt kérem, legyen egy ingyenes regisztrációja először. A kezdőoldalon tudsz feliratkozni az ingyenes próbatanfolyamra, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár. Csak egy felhasználói név és emailcím kell, és máris kezdheted az első tanfolyamod. Jelenleg a Minimum szint és az Alapszint tanfolyamait tudod kipróbálni, és folyamatosan töltjük fel a haladóbb tanfolyami anyagokat is. A próbaidőszak 5 nap, és ha ez idő alatt beiratkozol, akkor kedvezményes havi hozzáférést kell csak fizetned.

A legelején:) Regisztrálj be, és már kezdheted is. Mindent elmagyarázok, megtanítalak a módszerekre, neked csak haladnod kell az úton, aminek az építőköveit összeraktam. Azoknak kínálok megoldást, akiknek a hallás utáni értés és a beszéd nehezen megy. Programom lépéseit úgy állítottam össze, hogy szép fokozatosan nyíljék ki számodra az értés ajtaja, és beszédre “késztető” gyakorlatokkal önállóan is tudsz fejlődni addig, amíg elég bátorságot nem szedsz össze, hogy igazi tanulótársad, beszélgetőpartnered legyen. Lehet, hogy a nyelvtani alapjaid megvannak, de az is lehet, hogy hiányoznak. Nem számít, mert teljesen máshogy kell tanulnod ahhoz, hogy érts és beszélj. Erre tanítalak meg, és ehhez teljes tanfolyami programomra szükséged van. Bár te döntöd el, hogy nem az elején kezded, de szándékosan nincs szintfelmérő. Maguk a feladatok egyfajta vizsgák. Ahogy haladsz a lépésekkel, látni fogod, hol van valójában a te szinted!

A Próbatanfolyamra regisztráláskor csak egy felhasználónevet és emailcímet kell megadnod, majd egy jelszót, és máris kezdheted a tanulást. Ez a regisztráció ingyenes, és ha az oldalra érkezel, a Tanfolyamok menüpontból is mindig el tudsz jutni a tanfolyamodhoz, onnan tudod folytatni, ahol szeretnéd. Bármikor kiiratkozhatsz, és töröljük adataid a rendszerből.

Igyekeztem egy nagyon egyszerű, LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE módszert megalkotni, így a tananyagot nem ömlesztve kapod, hanem mintha egy lépcsőn lépdelnél felfele a felhőkarcoló tetejére. Ez program 4 szintből áll, mindegyik szinten közel 10 tanfolyam, több mint 1000 videóval, több ezer hanganyaggal, teszttel, beszédkészség fejlesztő feladattal. Minimum szinttől (A1) egészen Haladó szintig (B2) tudsz eljutni, annyi tanfolyamot tanulsz meg, amennyi a kívánt célodhoz szükséges.

A program működése nagyon egyszerű, hiszen a rendszer megjegyzi, hol tartasz, így bármikor is csatlakozol be a tanulásba, tudni fogod, hol tartasz, de akár ismételhetsz is, hiszen a korábban tanultakhoz is hozzá fogsz tudni férni.

Ha szeretnél a tanulási programomon résztvenni, akkor ezt egy havi hozzáférési díj megfizetésével tudod érvényesíteni. Az árat úgy állapítottuk meg, hogy mindenki kényelmesen ki tudja fizetni, de bármikor megszüntetheted. Az árak menüpontban tudod ezt megtekinteni.

Ez egy speciális online oktató felület, ahol egy program segítségével azonnal kiértékelheted a feladataid, hanganyagokat és videós tartalmakat dolgozhatsz fel, speciális hanganyagokkal, speciális beszéd készségfejlesztő feladatokkal. Ezen a különleges fejlesztésű online oktató felületen tudsz haladni, tehát szükséges internet kapcsolat, nem letölthető a tananyag.

A legkisebb zavar esetén jelentkezz! Ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy valamit nem értesz, akkor ne mérgelődj, ne hagyd abba a tanulást, kérj tőlem azonnal segítséget. Első lépésként kérdezz magán a felületen annál az egységnél, amit nem értesz, akár egy feladat részeinél is megteheted. Igyekszem 24 órán belül minden üzenetet megválaszolni. Ha ez sem oldja meg a gondod, vagy nagyon elakadnál, akkor írj üzenetet, és kibogozunk.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz tovább tanulni, akkor inaktiválnod kell a tanulói fiókod, és majd amikor újra időd lesz rá, tudsz ismét jelentkezni, vagyis ilyenkor újra kell indítanod a hozzáférésed. Ha valamilyen kedvezményes árral volt első hozzáférésed, ezt sajnos már nem tudjuk fenntartani, ilyenkor az aktuális hozzáférési árat kell majd fizetned.

A tanfolyami hozzáférési díjat bankkártyával tudod kiegyenlíteni vagy paypal utalással. Mindegyik teljesen biztonságos, és mi nem tudjuk a bankkártya adataid, és nem is tároljuk, mivel egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a banknak. Magyarország legnagyobb bankja, az OTP kezeli a rendszert, ami ma Magyarországon a legmegbízhatóbb. A tagságod időtartama alatt a tagdíjat a csoportos beszedési megbízáshoz hasonlóan automatikusan tudod rendezni. Bármikor lemondhatod, nincs hűségidő, semmilyen hosszútávú elköteleződés. Addig maradsz tag, amíg hasznosnak ítéled.

Bárki beiratkozhat és kipróbálhatja a programom. Ha te már tanultál angolul, és fel szeretnéd frissíteni a tanultakat, akkor is várlak szeretettel.

A nyelvtanulás olyan, mint eljutni A pontból B pontba egy autóval. Lehet egy átlagot mondani, de függ a sofőrtől és az autótól is, és számtalan akadály jöhet közbe. Azt tudom neked mondani, hogy vágj bele, hiszen eleve egy új tanulási módszert tanulsz, fel kell mérned magad, te hány lépést tudsz elvégezni. Magántanulóim két év alatt eljutnak a Stabil B2 szintre, napi rendszeres tanulással. Önálló tanulás nehezebb, online tanulóim között is volt olyan, aki egy év alatt tette meg az utat, de van, akinél ez hosszabb. Vágj bele, és látni fogod!

Ha stabil tudást szeretnél, és turistaként magabiztosan megoldani a mindennapi problémákat, akkor neked is az alapoktól kell építkezned. Az A1 tanfolyam foglalkozik az alapokkal, hiszen ha egy mondatot is nehezen tudsz összerakni, akkor hiába magolnád be mondjuk a reptéri mondatokat, sajnos nem működne, maximum egyik napról a másikra. A mindennapi angol (köztük a turistaangol) párbeszédeket beépítettem a tananyagba, és szép fokozatosan fogod elsajátítani. Ha neked egyik hónapról a másikra kellene egy gyorstalpaló, akkor a youtube csatornámon találsz rövid, gyors videókat!