GYAKORI KÉRDÉSEK

A tanfolyami programba ingyenes regisztrációval is betekintést nyerhetsz, 5 teljes napig próbálhatod ki. Semmilyen kötelezettséggel nem jár, nem kérünk be számlaszámot, személyes adatokat.

Legyél a tanulói közösség része

IRATKOZZ FEL

A TELJES ONLINE ANGOL TANULÁSI PROGRAM négy szintből áll: A1 – A2 – B1 – B2

Jelenleg A2 szintig tudsz tanulni, de fokozatosan töltjük fel a tanfolyamokat egészen B2 szintig. Mindegyik szint több tanfolyamot tartalmaz, melyeken önállóan, saját tempóban tudsz haladni.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Ha a kérdésedre itt nem kaptál választ, akkor tedd fel nekem emailben a noemi@onlineangol.com címre vagy a KAPCSOLAT menüpont alatti üzenődobozba is beírhatod kérdésed.

Ha totál kezdő vagy újrakezdő vagy az angolban, akkor érdemes a legelején kezdened, azaz a Minimum szint első tanfolyamán. A TANFOLYAMOK menüpontra kattintva láthatod az összes szintet. Mindent elmagyarázok, megtanítalak a módszerekre, neked csak haladnod kell az úton, aminek az építőköveit összeraktam. Azoknak kínálok megoldást, akik használni is akarják az angolt. Programom lépéseit úgy állítottam össze, hogy szép fokozatosan nyíljék ki számodra az értés ajtaja, és beszédre “késztető” gyakorlatokkal önállóan is tudsz fejlődni addig, amíg elég bátorságot nem szedsz össze, hogy igazi tanulótársad, beszélgetőpartnered legyen. Lehet, hogy a nyelvtani alapjaid megvannak, de az is lehet, hogy hiányoznak. Nem számít, mert teljesen máshogy kell tanulnod ahhoz, hogy érts és beszélj. Erre tanítalak meg, és ehhez teljes tanfolyami programomra szükséged van.

Ha úgy érzed az angol alapok nálad beton biztosak, akkor érdemes elolvasnod magának a Minimum szintnek a leírását, és ha azok a készségek megvannak, magabiztos vagy, akkor kezdd az A2 tanfolyammal. Nézd meg a tanfolyamok tartalmi egységét, és ahol már bizonytalanságod van, az előtti tanfolyammal indíts.

Bármikor írhatsz nekem, segítek, de tudd, hogy nincs olyan Szintfelmérő angol teszt, ami pontosan behatárolná, hogy hol kezdj. Bárhol lehetnek lukak, bizonytalanságok, amelyek az egész haladásodra árnyékot vetnek. Ott érdemes kezdened, ami könnyedén megy, és szépen felgöngyölíteni az egészet.

Amint beregisztrálsz, menj az emailfiókodba, és ott meg kell erősítened a feliratkozásod. Utána már azonnal megnyílik előtte a teljes angol akadémia program, és kezdheted a tanulást. 5 napig teljesen ingyenes, a Minimum szint első tanfolyama pedig nem szűnik meg ingyenes lenni. Bármikor kiiratkozhatsz, és töröljük adataid a rendszerből. Nincs semmilyen kötelezettséged, nem kötelezünk fizetésre, neked önállóan kell eldöntened, hogy szeretnél öt nap után is haladni a programon.

A lehető legegyszerűbben működik. A TANFOLYAMOK menüpontra kattintva láthatod a szinteket, különböző színek jelölik, és ha rákattintasz a szintekre, akkor máris láthatod a szinteken belüli tanfolyamokat. Ha egy-egy tanfolyamra rákattintasz, máris láthatod, milyen készségeket érhetsz el, és magát a tartalmi egység részleteit is áttanulmányozhatod.

Igyekeztem egy nagyon egyszerű, LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE módszert megalkotni, így a tananyagot nem ömlesztve kapod, hanem mintha egy lépcsőn lépdelnél felfele a felhőkarcoló tetejére. Ez program 4 szintből áll, mindegyik szinten közel 10 vagy több tanfolyam, több mint 1000 videóval, több ezer hanganyaggal, teszttel, beszédkészség fejlesztő feladattal. Minimum szinttől (A1) egészen Haladó szintig (B2) tudsz eljutni, annyi tanfolyamot tanulsz meg, amennyi a kívánt célodhoz szükséges.

A program működése nagyon egyszerű, hiszen a rendszer megjegyzi, hol tartasz, így bármikor is csatlakozol be a tanulásba, tudni fogod, hol tartasz, de akár ismételhetsz is, hiszen a korábban tanultakhoz is hozzá fogsz tudni férni.

Ha szeretnéd végigtanulni a programot, vagy annak valamely szintjét, akkor az ÁRAK menüpontra kattints, és iratkozz be, vagy pedig figyeld az emailfiókod különleges ajánlatért.

Ez egy speciális online oktató felület, ahol egy program segítségével azonnal kiértékelheted a feladataid, hanganyagokat és videós tartalmakat dolgozhatsz fel, speciális hanganyagokkal, speciális beszéd készségfejlesztő feladatokkal. Ezen a különleges fejlesztésű online oktató felületen tudsz haladni, tehát szükséges internet kapcsolat. Bármilyen eszközről tanulható.

A legkisebb zavar esetén jelentkezz! Ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy valamit nem értesz, akkor ne mérgelődj, ne hagyd abba a tanulást, kérj tőlem azonnal segítséget. Első lépésként kérdezz magán a felületen annál az egységnél, amit nem értesz, akár egy feladat részeinél is megteheted. Igyekszem 24 órán belül minden üzenetet megválaszolni. Ha ez sem oldja meg a gondod, vagy nagyon elakadnál, akkor írj üzenetet, és kibogozunk.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz tovább tanulni, akkor inaktiválnod kell a tanulói fiókod, és majd amikor újra időd lesz rá, tudsz ismét jelentkezni, vagyis ilyenkor újra kell indítanod a hozzáférésed. Ha valamilyen kedvezményes árral volt első hozzáférésed, ezt sajnos már nem tudjuk fenntartani, ilyenkor az aktuális hozzáférési árat kell majd fizetned.

A tanfolyami hozzáférési díjat bankkártyával tudod kiegyenlíteni vagy paypal utalással. Mindegyik teljesen biztonságos, és mi nem tudjuk a bankkártya adataid, és nem is tároljuk, mivel egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a banknak. Magyarország legnagyobb bankja, az OTP kezeli a rendszert, ami ma Magyarországon a legmegbízhatóbb. A tagságod időtartama alatt a tagdíjat a csoportos beszedési megbízáshoz hasonlóan automatikusan tudod rendezni. Bármikor lemondhatod, nincs hűségidő, semmilyen hosszútávú elköteleződés. Addig maradsz tag, amíg hasznosnak ítéled.

Bárki beiratkozhat és kipróbálhatja a programom. Ha te már tanultál angolul, és fel szeretnéd frissíteni a tanultakat, akkor is várlak szeretettel.

A nyelvtanulás olyan, mint eljutni A pontból B pontba egy autóval. Lehet egy átlagot mondani, de függ a sofőrtől és az autótól is, és számtalan akadály jöhet közbe. Azt tudom neked mondani, hogy vágj bele, hiszen eleve egy új tanulási módszert tanulsz, fel kell mérned magad, te hány lépést tudsz elvégezni. Magántanulóim két év alatt eljutnak a Stabil B2 szintre, napi rendszeres tanulással. Önálló tanulás nehezebb, online tanulóim között is volt olyan, aki egy év alatt tette meg az utat, de van, akinél ez hosszabb. Vágj bele, és látni fogod!

Ha stabil tudást szeretnél, és turistaként magabiztosan megoldani a mindennapi problémákat, akkor neked is az alapoktól kell építkezned. Az A1 tanfolyam foglalkozik az alapokkal, hiszen ha egy mondatot is nehezen tudsz összerakni, akkor hiába magolnád be mondjuk a reptéri mondatokat, sajnos nem működne, maximum egyik napról a másikra. A mindennapi angol (köztük a turistaangol) párbeszédeket beépítettem a tananyagba, és szép fokozatosan fogod elsajátítani. Ha neked egyik hónapról a másikra kellene egy gyorstalpaló, akkor a youtube csatornámon találsz rövid, gyors videókat!