2008 óta segítek online oktatóprogramokon keresztül tanulóknak elsajátítani az angol nyelvet. Ez idő alatt rengeteg siker érkezett, és ezekből válogattam Neked. Programom viszont nálad kell, hogy működjön, regisztrálj, próbálgasd, és bízom benne, hogy hasonló sikereket fogsz elérni. Rajtam nem fog múlni!

Gyuris Noémi, szerkesztő tanár

“Én Angliában élek. Nagyon sok tanfolyamot próbáltam, de a te módszereddel tudok a leghatékonyabban gyakorolni, tanulni. Nekem a beszédkészségemmel van problémám,mivel a mai napig problémát jelent angolul megszólalnom…mindig a korrekt megszólalásra törekszem, gondolom emiatt megy nehezebben a beszéd. De a Te gyakorlataid segítenek ezen változtatnom. Nagyon szeretem a szövegértéses feladatokat, illetve a beszédkészség fejlesztő gyakorlatokat,ezeket megtalálom a te leckéidben. Igyekszem mindig a feladatokat addig gyakorolni, amíg könnyedén nem megy. Köszönöm a lehetőséget! Egy szorgalmas diákod vagyok, annak ellenére hogy nem vagyok mar fiatal. KÖSZÖNÖM!!!! Mikó Judit”

“NEKEM PONTOSAN EZ KELL!!! Már majdnem beiratkoztam az ovis kezdő csoportba 🙂 🙂 :)Nekem a sokféle kiejtés okoz gondot, attól félek, hogy ha nem lesz segítségem, rosszul fogom ejteni a szavakat. Nagyon szeretem ezeket az egyszerű mondatokat….Végre tudok beszélni (kicsit lassan, gondolkodva), talán eljutok oda is, hogy nem kell annyira odafigyelnem!!!!!” Biber Erzsébet

 

“Kedves Noémi! Lassan egy éve tanulom itt, nálad az angol nyelvet. Előtte még soha sem tanultam. Voltak megakadásaim, de nagyon-nagyon sok sikerélményem is. Köszönöm, hogy tanulhatok a leckéid alapján, köszönöm, hogy most már sok mindent megértek angolul. Köszönöm, hogy tudok levelezni angolul. Kedves tanulók, akik most kezdtek tanulni, biztosítalak benneteket, hogy szorgalommal ezekből a leckékből teljes mértékben meg tudtok tanulni angolul. Mindenkinek sok sikert, szorgalmat hozzá!” Erika

“Kedves Noémi! Hiába tanultam sok éven keresztül iskolában az angolt, vannak dolgok, amire csak most a program folyamán jövök rá. Nagyon örülök, hogy van lehetőség az online angol tanulásra. Köszönöm Noémi. Üdv. Szilvia”

“Szia Noémi! Most fejeztem be egy 60 órás nyelvtanfolyamot. De már a 10. leckédben találtam olyan hasznos dolgot, amire nekünk sajnos nem hívták fel a figyelmünket a hagyományos tanfolyamon. A másik dolog, hogy a te módszered sokkal több sikerélményt ad nekem, ami fontos számomra, hogy ne lankadjon a lelkesedésem 🙂 Remélem a Te módszereddel elmélyíthetem az eddig tanultakat és tovább is haladhatok. Nagyon örülök, hogy befizettem hozzád! Üdv: Kati”